Vi har lavet flotte møbler i mange år

BOAS Aps er etableret i 1998 og vi har siden 2000 leveret håndbygget radiatorskjulere og indbygningsreoler. Vi har i tidens løb haft et stadig stigende antal kundeforespørgsels vedrørende skræddersyede bænke, herunder ”slagbænke”. Slagbænke passer rigtig godt ind i vores eksisterende koncept, rigtig mange elementer går igen og vi kan bruge vores mange års erfaring fra produktion af skjulere og indbygnings reoler og skabe. Slagbænke er derfor nu blevet en naturlig udvidelse af vores eksisterende produktion.

 

 

 

Hvad er en slagbænk / Den moderne slagbænk.

Oprindeligt var en slagbænk et praktisk møbel fra omkring 1900 tallet, der blev benyttet som siddeplads om dagen og som sovested om natten. Dette kunne lade sig gøre, idet en slagbænk tidligere blev er konstrueret således, at låget kan tages af og hele kunne bænken trækkes ud. Den moderne Slagbænk bruges ikke mere som en ekstra soveplads, men som en praktisk opbevarings mulighed. Vores slagbænke leveres både med smukke fyldningslåger, skuffer og låg der kan åbnes, endvidere kan vi levere forskellige hynder, der er tilpasset hver enkelt møbel.

 

 

Skræddersyet special løsninger
En slagbænk kan laves i mange udformninger, størrelser og farver, så det er muligt at opnå netop den stil, du ønsker. Vi måler op, bygger, maler og monterer – du skal blot sammensætte din model, så klarer vi resten – enkelt og effektivt.
Få inspiration i vores billedgalleri med et udvalg af eksempler på skræddersyede kundeløsninger. Vi er altid klar til en snak om løsnings mulighederne – så tøv ikke med at kontakte os!

 

 

 

Det er dansk håndværk!
Vi producere og maler på eget værksted og vi levere og montere med vores egne montører. I får typisk prisoverslag inden for 12 timer i hverdage, herefter laves en opmålings aftale, hvor vi snakker detaljerne på jeres projekt i gennem og laver endeligt tilbud. Når I accepterer tilbuddet får I et skøn på hvornår vi kan montere. Levering og montering er med i den samlede pris du modtager.